9 Ocak 2015 Cuma

Fantazi iç giyimdeki utangaçlık

Fantazi iç giyimdeki utangaçlık
Ülkemizde fantazi iç giyim denilince herkes utanıp çekinmekte. Bu ürünleri kullananlar ise hafif olarak tabir edilen hoppa grubuna sokulmaktadır.  Ama-Lakin bilinmesi gereken en önemli şey ise her kadına konutlenirken çeyizine koyulan jartiyerli takımlar, yarı transparan saten gecelikler, dantelli sütyen takımları gibi çeşitler fantazi giyim grubuna girmektedir. Bu nedenle fantazi giyim denilince akla gelenlerin zaten sizin yatak odanızda da bulunduğunu aklınızdan çıkarmayın. Fantazi giyim kendi içinde de dallara ayrılmaktadır. Fantazi kostüm ve aksesuarları çıkardığımız zaman normal iç giyim ürünlerine  esashatları ile tasarım ve tarz olarak benzemektedirler. Desteksiz transparan string kesim sütyen takımları, ayrım-nüans-başkalıklı tasarım ve renkteki jartiyer takımları, jartiyer ipleri ve çorapları bulunan gecelikler bunlara en hoş misallerdir.

Fantazi iç giyim ürünleri yatak odasındaki monoton hayattan kurtulmak, bayanın seksapalitesini arttırmak için kullandığı kıyafet türleridir. Her bayanın dolabında bulunan bu ürünler gün geçtikçe bir kenara atılıp hayat telaşı içersinde hayır olup gitmektedir.  Ama-Lakin etkisini bilen, kendinin ayrım-nüans-başkalığında olan kadınların her zaman başucunda bulundurduğu da yadsınamaz bir gerçektir. Bu tarz ürünleri kullanmak hayat kalitenizi artırır ve sizi daha pozitif bir insan yapar.

1 yorum:

  1. Müslin sabahlık konusunda bir arayış içerisindeyim. Yaptığım araştırmada b&d home collection isminde bir markanın ürünlerini buldum. Ürün kalitesi bakımından bir yorumunuz var mı? Daha önce kullandınız mı? Müslin 'e önem veriyorum ve müslin sabahlık benim için oldukça değerli. Doğru ürünler almak istiyorum.

    YanıtlaSil

bayan iç giyim iç giyim iç giyim bayilik