12 Ocak 2015 Pazartesi

Elbiselerin ilişkideki önemi

Elbiselerin ilişkideki önemi
Elbiseler günlük hayatta kadınlarımızın en sık kullandığı kıyafetlerdir. Günlük kullanım için tasarlanmış elbiseler yanı sıra bir davete giderken giyilen elbiseler ; sırt ve göğüs dekolteli parlak kumaşlardan üretilmiş ve oldukça pahalı ürünlerdir. Bir kadın için esbap seçimi oldukça önemlidir çünkü giyilen esbap hoş bir bayanı çirkin, hoş sayılamayacak bir bayanı da göz alıcı bir hale getirebilir. Tam da bu fasılada eşlerin yatak odası ile münasebeti başlar. Gövde hatlarını düzgün bir şekilde sergileyen esbap, beğenilen vücut bölümünün sergilenmesi ile erkeklerde şehvet uyandırır. Fantazi giyim üreticileri tamda buradan yola çıkarak günlük veya davetlerde dahi giyilmesi cesaret isteyen elbiseler tasarlamışlardır. Bu tasarımların bir çoğu konut dışında giyilmesi mümkün olmayan kıyafetlerdir. Transparan olarak tasarlanmış vücudun şehvet bölümlerini açıkta bırakan bu elbiseler erkekte uyanan şehvetin katlanmasına yol açmaktadır.

Transparan tül üzerine dantel işlemeli fantazi elbiseler fantazi iç giyim kategorisi altında toplanmıştır. Bu tarz fantazi elbiseler bir bayanın üzerinde olduğu zaman en sıkıcı konut hallerini bile eğlenceli oyunlara dönüştürmeyi başardığı kanıtlanmıştır. Tekrar bu tarz elbiseler satın almadan önce vücudumuzu iyi tanımamızda yarar var hayırsa seksi bir görünüm kazanacağım derken komik bir görünümde ortaya çıkabilmektedir.

1 yorum:

  1. MERHABA BEN MARAZ SOYDAN YAŞIM (34) BENİM İÇİN ÇİRKİN BAYAN YOKTUR İLGSİZLIĞİ MUTSUZLUĞU HAK ETMEYEN BAYAN VARDIR .)( EYER BENDE İLGİ VE MUTLUĞU HAKEDİYORUM DİYEN CESARETLİ BAYAN VARSA GELSİN MUTLU OLSUN ( NOT: BEN KENDİMİ KADINLARA ADAMIŞIM SANALCI ABAZA TEL DE İLİŞKİ YAŞAMAK İSTEYEN KADINLAR UZAK DURSUN DÜRÜST BAYANLARI SEVERİM SADECE CİDDİ BAYANLAR ( GÜVEN VE GİZLİK BENİM İÇİN ŞART YAŞADIĞIM İLİŞKİLERİM 1 SATLİK 1 GÜNLÜK 5 GÜNLÜK BİR AY 1 YIL VE ÖMÜR BOYU BEN VARIMDİYEN ( 25 ) İLE (55) YAŞ ARASI BAYANLAR (İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE SEVGİ İLGİSİ OLMAYAN SİZE DEĞER VERMEYEN SİZİ BİR MAL GİBİ GÖREN SADECE KENDİNİ DÜŞÜNEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASI OLAN İLGİYİ SEVGİYİ AİLESİNDEN AKRABASINDAN ÇEVRESİNDEN GÖRMEYEN BAYANLAR ) HER TÜRLÜ İLGİYİSEVGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) CANI İSTEYİPTE HAMİLE OLDUĞUNUZ İÇİN YANINIZA YAKINLAŞMAYAN YANLIZ KALAN HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR (İSTEMEYEN BAYAN VARSA ARAMAYA BİLİR SAYGI DUYARIM


    YanıtlaSil

bayan iç giyim iç giyim iç giyim bayilik