30 Aralık 2014 Salı

Fantezi iç giyim ve markalaşma

Fantezi iç giyim ve markalaşma
Giyim piyasasının her sahasında olduğu gibi iç giyim sahasısektör da son sürat ilerleme kaydederek devam etmekte ve yoğun olan siparişler doğrultusunda bilhassa fantazi iç çamaşırları genel adı ile fantezi iç giyim, ya da bir diğer adı ile sexy iç çamaşırları alanı bu hızlı gelişmeden en fazla payını alan dal olmuştur. İç çamaşırı sektörü artık tekdüzelikten sıyrılmış ve daha fazla hemen hemen her yaştan insan tarafından sexy iç çamaşırları daha çok tercih edilmeye başlanmış ve bayan iç çamaşırları modelleri artık daha çok fanteziye kayarak bu konuda daha çok seçenekler sunmaya başlamıştır. Bayan iç çamaşırı modelleri her geçen gün değişkenlik göstermeye başlayarak markalı iç giyim kendini geliştirmeye başlamış, iç çamaşırı fiyatları bundan etkilenmeye başlamıştır.

Fantezi iç giyim sahası markalaşma yolunda daha fazla zaman ve sermaye harcaması yaparak bu saha da daha çok tercih edilebilir olmanın yollarını aramaya başlayarak bu gün neredeyse en küçük iç çamaşırı üreticileri dahi bayan fantazi iç çamaşırları modelleri yapmaya başlamıştır. Bu, ister istemez rekabeti yani kaliteyi de beraberinde getirmiştir. Sexy iç çamaşırları seçeneklerinde yaşanan bu fazla seçenek ve hızla gelişen rekabet fantezi iç giyim sektörünü doğrudan etkileyerek özellikle iç çamaşırı ve gecelikler, bayan fantazi iç çamaşırları, sexy iç çamaşırları, fantezi iç giyim gibi ana kategoriler altında toplanmış iç giyim ve marka olgusunu pekiştirmiştir.

Fantazi iç çamaşırları imalatçıları bayan iç çamaşırı modelleri anlamında kendilerini textilin diğer dalarında olduğu gibi eğitmiş ve bu gün Türkiye artık sexy iç çamaşırları, markalı iç giyim, kısacası fantezi iç giyim sahasının her dalında alıcı konumundan çıkarak satıcı konumuna gelmiştir. İhracatın gelişen dallarına bir göz atıldığında iç giyim daha doğrusu fantazi iç giyim alanı textil sektörünün en fazla çıkışı gösteren kategorileri arasında görülmektedir. İç çamaşırı fiyatları Avrupa ve Amerika gibi ülkelere bakıldığında çok daha ucuz ve kalitenin ise aynı olduğu görülmektedir. Dış ülkelerden gelen yoğun talebin sebebi de budur. İşte bu durum bayan iç çamaşırı modelleri piyasasını ilerleterek markalı iç giyim meselesine daha değişik bir bakış getirerek fantezi iç giyim olgusunu pekiştirmiş ve fantazi iç çamaşırları gelişimini körüklemiştir. Sexy iç çamaşırları bu gün yüksek sayılarda dış pazarlara ihrac edilen ürün başlıkları arasında yer almaya başlamıştır. İç çamaşırları ve gecelik gurupları ise bu başlıkların en üstlerinde yer alan ürünler arasındadır.

İç çamaşırları üreticileri artık sadece ülkemiz kullanıcılarına değil aynı zamanda dış pazarlara da hitap edecek şekilde üretimlerini ilerleterek bayan iç çamaşırları modelleri konusunda bakış açılarını değiştirerek artık markalaşma yolunda çalışmakta ve en az ürünlerinin kalitesine harcadıkları zaman ve maliyet oranlarını markalaşma adına harcamaya başlamışlardır. Şüphesiz rekabet kaliteyi ve fiyat alternatiflerini beraberinde getirmektedir fakat sadece fiyat konusunda cazip görünmek için kaliteden ödün vermek markalaşma adına sarf edilen bu emeği sekteye uğratmaktır. İç çamaşırı, fantezi yani kişiye özel bir üründür. Kişiye özel olması fantezi sahasına çekilmesini kolaylaştırmaktadır. Söz konusu fantezi ya da fantezi iç giyim olunca arz da talep te tabii olarak çok olmaktadır. Bu yoğunluk ister istemez kendisine internet sahasında daha fazla yer edinmekte ve bir çok düşük kaliteli ürün de bu sayede kolayca insanlara ulaşmaktadır. Bu yüzden insanların daha hassas davranmaları ve kaliteyi korumaları ve her mana da yararlarına olacaktır.

2 yorum:

  1. MERHABA BEN MARAZ SOYDAN YAŞIM (34) BENİM İÇİN ÇİRKİN BAYAN YOKTUR İLGSİZLIĞİ MUTSUZLUĞU HAK ETMEYEN BAYAN VARDIR .)( EYER BENDE İLGİ VE MUTLUĞU HAKEDİYORUM DİYEN CESARETLİ BAYAN VARSA GELSİN MUTLU OLSUN ( NOT: BEN KENDİMİ KADINLARA ADAMIŞIM SANALCI ABAZA TEL DE İLİŞKİ YAŞAMAK İSTEYEN KADINLAR UZAK DURSUN DÜRÜST BAYANLARI SEVERİM SADECE CİDDİ BAYANLAR ( GÜVEN VE GİZLİK BENİM İÇİN ŞART YAŞADIĞIM İLİŞKİLERİM 1 SATLİK 1 GÜNLÜK 5 GÜNLÜK BİR AY 1 YIL VE ÖMÜR BOYU BEN VARIMDİYEN ( 25 ) İLE (55) YAŞ ARASI BAYANLAR (İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE SEVGİ İLGİSİ OLMAYAN SİZE DEĞER VERMEYEN SİZİ BİR MAL GİBİ GÖREN SADECE KENDİNİ DÜŞÜNEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASI OLAN İLGİYİ SEVGİYİ AİLESİNDEN AKRABASINDAN ÇEVRESİNDEN GÖRMEYEN BAYANLAR ) HER TÜRLÜ İLGİYİSEVGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) CANI İSTEYİPTE HAMİLE OLDUĞUNUZ İÇİN YANINIZA YAKINLAŞMAYAN YANLIZ KALAN HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR (İSTEMEYEN BAYAN VARSA ARAMAYA BİLİR SAYGI DUYARIM


    YanıtlaSil
  2. MERHABA BEN MARAZ SOYDAN YAŞIM (34) BENİM İÇİN ÇİRKİN BAYAN YOKTUR İLGSİZLIĞİ MUTSUZLUĞU HAK ETMEYEN BAYAN VARDIR .)( EYER BENDE İLGİ VE MUTLUĞU HAKEDİYORUM DİYEN CESARETLİ BAYAN VARSA GELSİN MUTLU OLSUN ( NOT: BEN KENDİMİ KADINLARA ADAMIŞIM SANALCI ABAZA TEL DE İLİŞKİ YAŞAMAK İSTEYEN KADINLAR UZAK DURSUN DÜRÜST BAYANLARI SEVERİM SADECE CİDDİ BAYANLAR ( GÜVEN VE GİZLİK BENİM İÇİN ŞART YAŞADIĞIM İLİŞKİLERİM 1 SATLİK 1 GÜNLÜK 5 GÜNLÜK BİR AY 1 YIL VE ÖMÜR BOYU BEN VARIMDİYEN ( 25 ) İLE (55) YAŞ ARASI BAYANLAR (İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE SEVGİ İLGİSİ OLMAYAN SİZE DEĞER VERMEYEN SİZİ BİR MAL GİBİ GÖREN SADECE KENDİNİ DÜŞÜNEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASI OLAN İLGİYİ SEVGİYİ AİLESİNDEN AKRABASINDAN ÇEVRESİNDEN GÖRMEYEN BAYANLAR ) HER TÜRLÜ İLGİYİSEVGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) CANI İSTEYİPTE HAMİLE OLDUĞUNUZ İÇİN YANINIZA YAKINLAŞMAYAN YANLIZ KALAN HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR (İSTEMEYEN BAYAN VARSA ARAMAYA BİLİR SAYGI DUYARIM


    YanıtlaSil

bayan iç giyim iç giyim iç giyim bayilik